GÜMÜŞHANE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulundan TÜBİTAK Bilim Fuarı
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanarak, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.
Açılışa, Gümüşhane Valimiz Sayın Yücel Yavuz, Belediye Başkan Vekili Yusuf Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Açılış kurdelesini, Belediye Başkan Vekili Yusuf Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ve öğrencilerle birlikte kesen Sayın Valimiz, daha sonra beraberindekilerle birlikte fuardaki bütün stantları ziyaret etti. Proje sahibi öğrencilerden projeler hakkında bilgi alan Sayın Valimiz, öğrencileri ve öğretmenleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.