GÜMÜŞHANE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Tedbirleri Görüşüldü

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, eğitim öğretimin kendileri için en büyük öncelik olduğunu belirterek Gümüşhane'de yapılacak en güzel işin çocuklara kaliteli bir eğitim vermek olduğunu söyledi.
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Tedbirleri Görüşüldü

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, eğitim öğretimin kendileri için en büyük öncelik olduğunu belirterek Gümüşhane'de yapılacak en güzel işin çocuklara kaliteli bir eğitim vermek olduğunu söyledi.

Gümüşhane'de Vali Alper Tanrısever başkanlığında 2023-2024 eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

196 resmi ve özel okul ve kurumda toplam 19 bin 961 öğrenci ve yüzde 90'lık öğretmen doluluğuyla 11 Eylül'de başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde düzenlenen toplantı Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

"Bizim bu ilde yapacağımız en güzel iş çocuklarımıza kaliteli bir eğitim vermek"

Toplantıda konuşan Vali Alper Tanrısever, eğitim öğretimin kendileri için en büyük öncelik olduğunu ve Gümüşhane'de yapılacak en güzel işin çocuklara kaliteli bir eğitim vermek olduğunu belirterek, "Pandemi ve deprem felaketlerinin ardından inşallah çocuklarımız aralıksız, düzenli, sistemli bir şekilde eğitim öğretimlerine devam edebilirler. 17 Ağustos'ta buraya geldiğimde de söylemiştim. Eğitim öğretim bizim için en büyük öncelik. Çocuklarımızın sağlıklı, düzenli bir şekilde güvenli bir şekilde eğitim öğretimlerine devam etmeleri ve bu hususta karşılaşılan ihtiyaçların derhal tamamlanması hepimizin görevi. Bizim bu ilde yapacağımız en güzel iş çocuklarımıza kaliteli bir eğitim vermek. Varsa onların önlerindeki engelleri ortadan kaldırmak" dedi.

Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere, ailelere, idareci ve öğretmenlere hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Tanrısever, "Allah çocuklarımızı kazadan beladan korusun. Türkiye'nin geleceğinin şekillenmesinde bizlere de önemli katkı ve görevler düşüyor. Bu görevleri yapma gücü versin Allah" diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından sırasıyla İl Mili Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı amirleri sunum eşliğinde katılımcılara yeni eğitim öğretim yılında alınacak tedbirlerle ilgili bilgiler aktardı.

 

07-09-202307-09-202307-09-202307-09-202307-09-2023

Sebahattin Aytaç Cad. Karaer Mah. Hükümet Konağı Yanı GÜMÜŞHANE - 0 456 213 1077

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.