GÜMÜŞHANE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Başı İlçe Milli Eğitim Müdürleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

    2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Başı İlçe Milli Eğitim Müdürleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

    İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürleri,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Olgun, İbrahim Taş, Şube Müdürleri Hüseyin Erden, Murat Eskicioğlu, Oltan Balyemez ve İlyas Günay katıldı.

    Eğitim faaliyetleriyle ilgili genel değerlendirme yapılan toplantıda eğitim yatırımları, okulların için yapılan çalışmalar, uygulaması devam eden ve bu yıl uygulanacak projeler, eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar, okulların fiziki durumları, okullarda alınan önlemler gibi konular görüşüldü.

    Ölçme Değerlendirmede En Dinamik İllerden Birisiyiz

       İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Ölçme değerlendirme ile ilgili çalışmalarımızı yaparak Bakanlığımıza gönderiyoruz. Merkezimizde çalışan arkadaşlarımız canla başla çalışmaktadırlar.  Ölçme değerlendirme ile ilgili en dinamik illerden bir tanesiyiz. Okullarda başarıyı ölçmeye esas bu çalışmalar ışığında değerlendireceğiz. Bu anlamda birçok büyükşehirden çok iyi durumda olduğunu söyledi.

    Ders Sonunda Velilerimize Mutlaka SMS Bilgilendirmesi Yapılacak

       Öğretmenler buluşmalarının çok verimli çalışmalar olduğunu söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan,  Öğretmen buluşmalarında 26 ? 27 yi buldu. Bu buluşmaların öğretmen arkadaşlarımıza da çok iyi motivasyon oluyor. Veli ziyaretlerine katılmanız gerekiyor. Şube Müdürlerimiz en az 1 okul etkinliğine katılıyorlar. Cep telefonu kullanımı ile ilgili yaptığımız çalışmalar da başarılı olmalıyız. Bunu azaltmak demek eğitimde de başarılı olmak demektir. Öğrencilerin devamsızlığı ile ilgili SMS bilgilendirme konusunda özellikle birinci dersin sonunda SMS ile velilerimize bilgilendirme mutlaka yapılması gerektiğini ifade etti.

    Beyaz Bayrak Konusunda Teşekkür Ediyorum

       Beyaz Bayrak konusunda teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, "Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü okulların sağlığı ve hijyen açısından uzman kişiler tarafından değerlendirilen ve değerlendirmelerin yapıldığı Beyaz Bayrak projesinde Çankırı ile Türkiye ikinciliğini paylaşıyoruz. Beyaz Bayrak projesi ile birlikte yürütülen Beslenme Dostu Okul projesinde ise Türkiye'de 9. Sıradayız. Her iki projede de Türkiye birincisi olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

    Robotik Kodlamaya Ağırlık Vereceğiz

        Robotik Kodlama şenliğinin bu yıl dördüncüsü yapılacağını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Gümüşkod da İl anlamında bir derecelendirme yapmayacağız. Genel anlamda birinci, ikinci, üçüncü belirlemeyeceğiz. Robotik kodlamaya ağırlık vereceğiz. Bu çalışmaları görünce mutlu oluyoruz. Okullarda olun, sınıf ziyaretleri yapın, sürece katkı sağlayın." Dedi.

       İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İlçe Milli Eğitim müdürlerinin ilçeleri ile ilgili ihtiyaç ve sorunlarını dinleyerek, giderilmesi yönünde alınacak tedbirler konusunda görüş alış verişinde bulundu.

       Toplantı eğitimle ilgili gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

20-02-202020-02-2020

 

Sebahattin Aytaç Cad. Karaer Mah. Hükümet Konağı Yanı GÜMÜŞHANE - 0 456 213 1077

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.